GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00228


Projekt címe: Barokk Restaurátor Korlátolt Felelősségű Társaság fejlesztése 2022

Szerződött támogatás összege: 7 460 264 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 70 %

Projektazonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00228

 

Projekt tartalmának bemutatása:

A Barokk Restaurátor Korlátolt Felelősségű Társaság a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program felhívás keretében valósította meg a „Barokk Restaurátor Korlátolt Felelősségű Társaság fejlesztése 2022-ben” című projektjét európai uniós támogatás segítségével, amely keretében 1 db FELDER EGYENGETÖ-VASTAGOLÓ GYALUGÉP AD9 51, 1 db FELDER FORMATIZÁLO KÖRFÜRÉSZ K 940 S beszerzésére került sor a projekt sikeres megvalósítása érdekében átalány alapú költségtételek elvégzésére került sor mint például projektmenedzseri feladatok ellátása.

A fejlesztés célja az volt, hogy a megrendelői igényeknek megfelelő komplex munkák elvégzésére alkalmas eszközpark kialakítása valósuljon meg, amely a bútor, lakberendezési tárgy javítása tevékenységet szolgálja. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, 7,460 millió Ft vissza nem térítendő támogatás

Az elmúlt évek során többször merült fel megrendelői oldalról, hogy bizonyos elemeket, padokat ajtó részeket ki kellett cserélni. Ezen munkák komolyabb géppark igényt jelentenek, ezen munkák elvégzését eddig csak külső partnerrel együtt lehetett elvégezni, a vastagoló gyalugép és a formatizáló körfűrész beszerzésével a vállalkozás külső partner bevonása nélkül képes lesz például kisebb templomok teljes bútor restaurálására.

A fejlesztések továbbá lehetővé teszik a humán erőforrás létszámának növelését is, a bővítés célja a személyi állomány egy stabil 5-6 fő alkalmazotti létszámra való fejlesztése.

A fejlesztés eredményeként hatékonyan és korszerűen lehet megmunkálni a hosszabb faanyagokat is. A formatizáló körfűrésszel, kevesebb hulladék keletkezésével lehet méretpontosan leszabni az anyagokat A vastagoló, gyalugép, a finom megmunkálásban van segítségre.

A projekt 2022.04.13-n kezdődött meg, a beadott projektnek megfelelő műszaki tartalommal és helyszínen (7694 Hosszúhetény, Bakonyadűlő 3423/11 hrsz) valósult meg.

Projekt tényleges befejezésének dátuma: 2023.08.03.

 

Copyright 2024 Erdei Barna - Minden jog fenntartva